Over mij

Hoi! Mijn naam is Julie den Bleijker en ik ben eigenaresse van Food & Fit Forever. Ik zou mezelf omschrijven als een enthousiast, ambitieus, positief en een tikje perfectionistisch persoon. Daarnaast ben ik dol op sporten, sta ik graag in de keuken, word ik blij van de zon en kan ik ontzettend genieten van lekker en gezond eten. Gezondheid, in de breedste zin van het woord, heb ik altijd al super belangrijk gevonden in het leven. 

Mijn passie voor gezondheid is alleen maar blijven groeien toen ik begon aan de bachelor opleiding Voeding & Diëtetiek. Deze opleiding tot diëtist heb ik, inclusief een fantastische minor psychologie die ik in Zweden heb gevolgd, met succes afgerond. Diëtist is een wettelijk beschermde titel die je als professional alleen mag dragen wanneer je de volledige opleiding hebt afgerond. Als diëtist ben ik dan ook geregistreerd in het Kwaliteitsregister voor Paramedici en dé specialist op het gebied van gezonde leefstijl. 

Als diëtist blijf ik mij specialiseren in mijn vakgebied. Ik volg daarom verschillende cursussen en scholingen om altijd up to date te blijven. Daarnaast heb ik op het gebied van sport de opleiding Fitness Trainer A behaald.