''Een gezonde leefstijl die niet als volhouden voelt, dat is mijn doel als diëtist"

Bij Food & Fit Forever kun je terecht voor al jouw vragen en doelen omtrent leefstijl. We gaan werken aan een gezonde leefstijl die niet als 'volhouden' voelt, maar een leefstijl die energie geeft!

Ook voor bijvoorbeeld maag- en darmklachten (zoals brandend maagzuur, obstipatie of diarree), een prikkelbare darm, (ongewenst) gewichtsverlies of herstel van het covid-19 virus kun je bij Food & Fit Forever terecht. 

Samen gaan wij er 100% voor!

Ieder mens is anders, ieder lichaam is anders, ieder doel is anders en daarom is ook elke behandeling anders. Alles wordt op jou als persoon afgestemd zodat jij de beste versie van jezelf wordt. Als ik namelijk voor jou ga bepalen wat je moet doen, dan ga je het niet langdurig volhouden. Het creëren van een gezonde leefstijl en het behalen van resultaten kost tijd en is een investering in jezelf. Er bestaan hier geen magische pillen of poeders voor! Mindset is hierbij een belangrijk aspect binnen de behandeling. Een sterke mindset gaat jou namelijk helpen om een gezonde leefstijl vast te houden. 

Samen gaan wij op zoek naar een strategie die past bij jouw persoonlijke situatie voor resultaat op de lange termijn. Het geeft mij super veel energie dat ik met mijn passie jou hierbij kan gaan helpen.

"In plaats van een dieet voor even,
gaan wij voor een gezonde leefstijl voor het leven!"

Gratis kennismaking

Ben je enthousiast geworden om een traject met mij te starten maar heb je nog vragen of wil je eerst kennis maken? Dat begrijp ik helemaal en is geen enkel probleem. Als je je gegevens in het onderstaande formulier achter laat dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op en plannen we het gratis kennismakingsgesprek in. 

Als jij na de kennismaking zeker weet dat je ervoor wilt gaan dan plannen we (afhankelijk van jouw voorkeur) een online of fysiek intakegesprek. Fysiek ben ik werkzaam in Maastricht en online natuurlijk overal. Tijdens deze intake gaan we jouw huidige leefsituatie, voedingsgewoontes en doelen uitgebreid bespreken en maken we een lichaamsanalyse. Daarnaast gaan we aan de slag met jouw mindset, zoals het doorbreken van gewoontes en het leren luisteren naar je lichaam. Het traject wordt specifiek op jou als persoon afgestemd en wij houden korte lijntjes met elkaar. Heb jij tussentijds vragen of dingen waar je tegenaan loopt dan kun je hiermee altijd bij mij terecht.